Verslag 2e Flabbaert Cycling & VTT Tour - 2018-07-07

Verslag

 

Ja, Knesselaere ?, iedereen op reis, droenke…….naar de machtig overwinning van hun TOP ploeg, op de koers fiets, Festivals, whatever……..er was gewoon niemand voor deze TT dat op de kalender staat. Dus uit respect voor ons sponsors, kheb ik op mij zelf genomen om te gaan met de fiets naar hinder.

 

7.30 vertrokken naar weinig slaap ( veel lawaai, terecht, van de Belgium village ), maar tocht happy op de fiets met da prachtig weer dat blijft duren !. Leuke rit naar hinder zelfs veel stroken off-road gedaan. Het was 31 km’s naar hinder, ik wild op tijd thuis zijn en besluit de 30 Km’s te doen…………….deze trekt mij door de bos van Maldegem met vele leuke single tracks, zeer weinig volk op de MTB tour zo als altijd in de zomer. De bepijling kon vele beter, twas soms zelfs gevaarlijk.

 

Er was ook een rit voor baan bikers, deze waren allemaal over de 75 tip min, je ken de tippen e, echt ouwe zagers !!!!. Vlot de 30 gereden, dan een deel Ice-t’s en naar huis, ik koos een ander weg om minder saai te maken, maar het was ook 30 km’s, dus een rit goed voor 90 km’s, ideaal voor dat mij sport dag begint, De Ronde, Voetbal, Formule 1, en Tennis, Ik was thuis om 11.45 !!!!. 3 Maatjes op eten, en nu in de zetel, leuke ochtend, maar ik mist wel me maten, een beetje toch !.

 

Well done Belgium !

 

 

Info

 

Start: 8.00-14.00

 

Afstanden: 30 - 42 - 52 km

 


Startlocatie
Sporthal
Prinsengoeddreef 33
9910 Knesselare

 

 

Deelnemers

 

1

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Schumi schreef op 11-07-2018 :

#champ

 

Ival schreef op 10-07-2018 :

well done brother.

 

Space jr. schreef op 09-07-2018 :

Moest jammer genoeg een karweike oplossen was anders zeker mee , dat zijn schone morgens als je vroeg kan vertrekken in korte mouwtjes , een beetje jaloers dus.

 

Frodo schreef op 08-07-2018 :

lonesome rider, respect man!!!

 

Fitzy schreef op 07-07-2018 :

Ja, Knesselaere ?, iedereen op reis, droenke…….naar de machtig overwinning van hun TOP ploeg, op de koers fiets, Festivals, whatever……..er was gewoon niemand voor deze TT dat op de kalender staat. Dus uit respect voor ons sponsors, kheb ik op mij zelf genomen om te gaan met de fiets naar hinder. 7.30 vertrokken naar weinig slaap ( veel lawaai, terecht, van de Belgium village ), maar tocht happy op de fiets met da prachtig weer dat blijft duren !. Leuke rit naar hinder zelfs veel stroken off-road gedaan. Het was 31 km’s naar hinder, ik wild op tijd thuis zijn en besluit de 30 Km’s te doen…………….deze trekt mij door de bos van Maldegem met vele leuke single tracks, zeer weinig volk op de MTB tour zo als altijd in de zomer. De bepijling kon vele beter, twas soms zelfs gevaarlijk. Er was ook een rit voor baan bikers, deze waren allemaal over de 75 tip min, je ken de tippen e, echt ouwe zagers !!!!. Vlot de 30 gereden, dan een deel Ice-t’s en naar huis, ik koos een ander weg om minder saai te maken, maar het was ook 30 km’s, dus een rit goed voor 90 km’s, ideaal voor dat mij sport dag begint, De Ronde, Voetbal, Formule 1, en Tennis, Ik was thuis om 11.45 !!!!. 3 Maatjes op eten, en nu in de zetel, leuke ochtend, maar ik mist wel me maten, een beetje toch !. Well done Belgium !

 

Fitzy schreef op 06-07-2018 :

Zal waarschijnlijk naar hinder fietsen, rond 07.30

 

Space jr. schreef op 28-06-2018 :

Avelgem - toertocht Krierecrossers zowel zaterdag als zondag , prachtige toertocht 85km! Ik weet nog niet welke dag ik hem zal rijden waarschijnlijk de zondag.

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens