Gastenboek racers

Om een bericht toe te voegen moet uw browser javascript toestaan. Deze instelling kan u in uw browser opties aanpassen.

Een nieuw bericht toevoegen

 

 

Captcha captcha
Uw gegevens versturen.

 

Fitzy

schreef op 28-10-2018 om 07:07:13

 

11de Chouffe Toertocht - Verslag!!! - 2010-10-24

Verslag

Zondag is de 11e chouffetocht in Middelkerke gereden met Tsjimoown, Fitzy, Dierckxsens, MacGyver, Nightrider, Iceman, Harryman, Space jr, El Gwiedo en zowaar Bigfoot die zijne velo teruggevonden had. Space ging met de velo komen, we hebben hem niet gezien maar dat wil niets zeggen natuurlijk. Rookie was voorzien maar door problemen met zijne wekker was hij er niet geraakt. Van een ander zouden we dat verhaal niet geloven, we zouden denken dat hij de avond voorzien in de drank gezeten had maar van Rookie denk ik niet dat dat de reden was. De dag voordien was het echt beestenweer geweest en moest het terug van dat geweest zijn zou ik ook wel eens wekkerproblemen kunnen gehad hebben … Het was echter een schitterend bikeweertje, droog en veel wind.
Tegen dat iedereen er was en tegen iedereen goedendag gezegd had en nog eens de velo in orde gezet had … was het 9u30.
Er was veel volk en veel sfeer en het parcours was heel afwisselend en eens iets heel anders. De parcoursbouwers hadden zich werkelijk overtroffen in de heuvelachtige duinenpaadjes, heel plezant draaien en keren in het zand. Het was niet gemakkelijk maar toch te doen, ook voor de niet-techniciens.
Op de ca 7 km strandstrook werd zoals verwacht goed doorgereden en hier en daar waaide er één af. Onder hen ook Nightrider die zich de dag voordien geforceerd had bij het tennissen en goede ziel als ik ben bleef ik bij hem om hem uit de wind te zetten. Ik had niet verwacht om de rest nog terug te zien na het strand maar er werd zowaar gewacht, waarschijnlijk onder impuls van Harryman. Space Jr had een speciaal probleem met zijn fiets : zolang hij bleef trappen was er geen probleem maar van de moment dat hij de benen stilhield draaide zijn ketting mee met zijn wiel wat uiteraard niet zo handig was. Op de eerste bevoorrading werd heel zijn wiel uit elkaar gehaald wat een goeie les was voor mij, zo heb ik dat ook eens gezien. Het was echter niet te verhelpen en Space Jr kon met het aanpassen van zijn rijstijl (bergaf tegelijkertijd remmen en toch blijven trappen) de tocht tot een goed einde brengen.
Het was plezant om met een man of acht samen te rijden en de kilometers vlogen voorbij. Op een bepaald punt had ik te laat gezien dat we linksaf moesten en ik moest nogal bruusk een borduurtje pakken. Ik prevelde een schietgebedje dat ik niet plat zou zijn en mijn gebeden leken verhoord maar enkele km verder had ik toch prijs. Een blik op mijn achterwiel leerde dat er ook een scheur was in mijn buitenband en van Molletje hebben we ooit eens geleerd dat je dat met een stuk binnenband moet afdichten. Een kapotte binnenband hadden we bij de hand maar hoe konden we er een stuk afkrijgen ? Geen probleem voor Fitzy die er een stuk afbeet (!) Ze spreken altijd van Flandriens maar die kunnen nog in de leer gaan bij onze eigen English Bastard … Ik heb hem beloofd dat ik zijn tandartskosten voor de eerste maand op mij zal nemen.
Wat verder was ik weer plat wat mij deed besluiten om het laatste deel maar op de baan af te leggen. Naar wat ik achteraf hoorde maar best ook want blijkbaar was het nog een pittig stukske.
Achteraf hebben we nog ene gedronken in de zeer drukke sporthal. Al bij al toch weer een heel geslaagde dag, we hebben het toch maar weer gehad.

Dierckxsens


Info

MIDDELKERKE
11de (!!) CHOUFFETOCHT

Fitzy

schreef op 25-10-2018 om 15:56:19

 

Ik wel 100€ lenen aan iemand als ik 250€, ben een week terug kreeg.

Alexander Sergiu

schreef op 19-10-2018 om 16:08:48

 

Hallo

Heeft u een lening nodig voor een persoonlijk doel of voor uw zakelijke behoeften? Dit is goed nieuws voor jou. Je bent op de juiste plek. We hebben de capaciteit om zakelijke en persoonlijke leningen / leningen te verstrekken aan bedrijven en particulieren tegen een rentepercentage van 3%.

E-mail: avantcworld@gmail.com

Olivier Alexander
leningaanbieding Nu aanvragen
Vraag een dringende lening aan

schreef op 11-10-2018 om 14:50:15

 

Voor wie een alternatief wil voor de ( eerder saaie ) vtt van st kruis...In het mooie Henegouwen op 1.20u rijden van Knokke Heist is er de vtt van Bruyelle, mooie bossen en mijnterrils !!!! Misschien de laatste kans om dit jaar in't zonnetje Henegouwen aan te doen !!!Iemand ???

Patdc

schreef op 16-08-2018 om 18:08:40

 

Collega's
Ik verkoop mijn pro winner beachbike wegens rugproblemen.
https://www.2dehands.be/fietsen/fietsen/mountainbike-atb/prowinner-strandracer-447229760.html

Misschien iemand interesse?

Stevie D

schreef op 18-06-2018 om 17:58:41

 

Het was een mooi tochtje zondag, een aanrader en niet ver. Zeer veel off road en toch best wat klimmetjes. Samen met Giraldo en Space jr hebben we hem gedeeltelijk samen gereden. Het was een thempotraining voor Polen. Leuk

Fitzy

schreef op 17-06-2018 om 09:25:07

 

@ Stevie, bedankt om op site te zetten, maar voor mij ging het nee. Enjoy the ride !

Stevie D

schreef op 16-06-2018 om 13:11:56

 

Zondag gaan wij naar Ellezelles, 7e Ducasse de l'Arbre St pierre. We vertrekken om 6u30 om daar rond 08u starten. Wie mee wil geef maar een seintje.

Fitzy

schreef op 13-06-2018 om 16:10:37

 

Thx Stevie, altijd welkom !

ival

schreef op 12-06-2018 om 20:28:45

 

Zonder geldige Whattsap bericht kom je er niet in, maar allez we kennen je en je ben nen braven dat we een uitzondering gaan maken.
Wees welkom

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens