Verslag TT De Haan als afsluiter van 2019

Haaaa, 7 u 30 uit mijn neste en het is 0 ° buiten… geen weer om een hond buiten te sturen maar het is een sterrit van de Wacky’s.

Met 16 wacky’s aan de start… een aantal sportievelingen zoals Sven De Munter onder ons, zijn met den bike gekomen, respect Sven ! Nog een paar andere met den otto of met het busje- komt-zo. Volgens de geruchten heeft Long Fellow zijn GPS verkeerd ingezet en zit hij vermoedelijk nu in De-Haen-Platz, Hannover, Duitsland.  Dit volgens de nadere berichten van onze topboekhouder van de club…Zoals het de wacky’s beaamt, veel gelul aan de start…. Nog geprobeerd de fotosessie van een andere club te saboteren en weg waren we.

 

Blijkbaar hebben een aantal wacky’s een zeer slecht s..-leven want het was van den eerste keer in de hoogte versnelling.  Na een aantal single tracks, werd na de 3km strandboane, het groepje gesplitst in twee.  Kort na de strandboane kreeg ik pech met mijn bolide.  Ketting was naar de wip maar werd deskundig verholpen door Eagle Eye.  Het slotje kreeg ik van Harry voor mijn Nieuwjaar.  THX gasten, zo kon ik deze machtige rit verder zetten.  De andere 44 wacky’s weten niet wat ze gemist hebben !!! Single track na single track, afgelost door 2 pittige strandtracks.  Helaas was mijn bolide na zo’n strandtrack niet heel gelukkig. Hij maakt nu evenveel lawaai als een Land Rover…

 

TT De Haan is een topper, helaas kon ik dit niet zeggen van den après.  Een aantal wacky’s onder ons hadden nog een aantal huishoudelijke taken (afwas, dweilen,…) en moesten onmiddellijk naar huis – spijtig !   Nochtans had onze clochard-de-lux of little jack of Little Vincent Vega (zie Pulp Fiction), kortom den Baar-ry ooit gezegd: wacky zijn is een gebeuren op den bike maar ook naast den bike….

 

Aja, nogmaals thx aan groep 2, de technische rijders, voor de fun en het samen rijden….

 

Volgende wacky’s hebben zich op voorhand verontschuldigd:

 • Nightraider: ‘kerstduik in bed’ (wat dat moet voorstellen, weet ik niet…)
 • Pé: ‘Rummikub’ (volgens Weicki-pé-dia: één of ander metall, heavy, die hard groepje)
 • Frederiek Vandewiele ‘ vier mijn verjaardag met mijn echte moaten’ – en wij dan ?
 • Piet Allaert ‘roadrunn’, blijkbaar is hij weggelopen van huis
 • Maarten Cobbaert ‘verlof thuis in den kelder’
 • Mike Bardyn ‘werkweekend en geen verlenging enkelband’ —

 

Een  hele boel andere wacky’s zijn expired (lees: over hun houdbaarheidsdatum) of zijn declined (volgens google vertaling: to decline, to fall off, to go back {ww.}: achteruitgaan zijn of
verslechteren maw worden oud…

Voor reclamaties ivm het verslag, u gelieve zich te wenden tot barry.sey@knokke-heist.be

 

Nog een machtig eind jaar en tot volgend jaar !

 

Chuck

5 antwoorden
 1. Sven De Meydts zegt:

  Yes, kben nie meer alleen, machtig verslagje Chuck!
  Zalig dagje op de velo, koud toen we vertrokken maar tijdens de rit perfect. Inderdaad een heel mooie tocht en de max om dat met zo veel wackys te kunnen doen!
  Wij gingen langer blijven maar door het ontbreken van een bikepark waren we bijna verplicht om vroeg naar huis te gaan, jammer voor zo’n organisatie

  Beantwoorden
 2. Paul Fitzgerald zegt:

  Bedankt Chuck, hopelijk zal meer Verslages komen nu. Zeer leuke rit met een leuke bende !. En inderdaad Bikepark is een must !!!!!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *