Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wacky Toertocht 2019

9 november 2019

Dit jaar organiseren we onze stilaan beruchte toertocht niet tijdens de winter zoals voorgaande jaren maar wel op 9 november 2019 en . De datum is gewijzigd, de toertocht niet!!!

Voor dit jaar is er keuze tussen drie afstanden nl. 25, 35 of 50 km. Anders dan vorige jaren is er één centrale bevoorrading waar de de deelnemers van de 50 km twee maal passeren. We hebben gekozen om het parcours lichtjes in te korten door de “saaiste” stukken eruit te laten en er meer variatie in te steken. Zo komt het gloednieuwe grindpad langs de uitbreiding van het zwin voor de eerste maal onder de wielen geschoven. Voor de rest, dezelfde ingrediënten namelijk parcours doorheen Knokke, Sluis en Retranchement met  75% offroad bezaaid met kerkwegels, privéstukken, bospaden, duinpadjes….

Alles is dus aanwezig om de geoefende én de minder geoefende biker te kunnen laten genieten van de natuur en de mooie veldwegen die Knokke-Heist en omstreken te bieden heeft. De meest technische stukken kunnen worden bekampt maar ook gewoon worden overgeslagen.

We hebben voor de allerkleinsten een begeleide kidstour van ca 25km waarbij er wordt verzameld om 10u. Iedereen kan inschrijven tussen 8u30 en 13u30 aan Sportcomplex Molenhoek, Herenweg 11A, 8300 Knokke-Heist.

Bij aankomst zijn er in het Sportcomplex “De Molenhoek” ruime en warme douches voorzien, een bewaakte fietsparking in de zaal en krijgt iedereen een warme tas soep aangeboden.

Nadien kan er gezellig worden nagekaart met de “Wacky’s” en ander bikersvrienden en vriendinnen in de verwarmde sportzaal en wordt er genoeg drank voorzien om alle inspanningen door te spoelen.

 

See ya!!

 

Wacky Racers

Gegevens

Datum:
9 november 2019
Evenement Categorie:
Website:
www.wackyracers.be

Locatie

Sporthal Molenhoek
Herenweg 11A
Knokke-Heist, West-Vlaanderen 8300 Belgium
+ Google Maps

Organisator

Wacky Racers
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Gegevens

Datum:
9 november 2019
Evenement Categorie:
Website:
www.wackyracers.be

Locatie

Sporthal Molenhoek
Herenweg 11A
Knokke-Heist, West-Vlaanderen 8300 Belgium
+ Google Maps

Organisator

Wacky Racers